Esteu aquí

Tejedor proposa a l'ATM mesures per millorar l'accés a l'aeroport en transport públic

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, reitera la seva preocupació per garantir la mobilitat mentre durin les obres del TAV.

divendres, 2 desembre, 2005 - 15:45

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha reiterat la seva preocupació per garantir la correcta mobilitat en transport públic a l'aeroport durant el temps que durin les obres del tren d'alta velocitat (TAV), i ha proposat una sèrie de mesures al Consell d'Administració de l'ATM (Autoritat del Transport Metropolità).

Consell de Mobilitat
En el transcurs del Consell d'Administració de l'ATM, celebrat avui i del qual Tejedor n'és membre, l'alcalde pratenc ha reiterat la seva petició de crear un Consell de Mobilitat que garanteixi una gestió eficient i sostenible de la mobilitat interior i amb l'exterior de l'aeroport del Prat.

"És urgent que una de les principals àrees d'activitat econòmica de Catalunya, que fan servir 25 milions de viatgers i on treballen més de 12.000 persones, disposi d'un Pla de Mobilitat amb transport públic sostenible i eficient", ha manifestat l'alcalde del Prat.

Autobús amb més freqüència
Una altra de les propostes se centra en la petició de revisió de les freqüències de l'autobús llançadora que enllaçarà l'estació de Sants amb l'aeroport.

"Considero que cada 30 minuts és molt insuficient i fins i tot ridícul, ja que la penalització que suposa els diversos transbordaments en els trens, farà que molts usuaris optin pel bus, que arribarà directe. Aquest ha de ser una veritable llançadora, amb una freqüència de 10 minuts", ha assegurat Tejedor.

Obres del TAV
La tercera petició va dirigida a garantir el bon funcionament dels sistemes de mobilitat establerts mentre durin les obres del TAV, a través de la creació d'una Taula de Seguiment que analitzi els comportaments de l'oferta i garanteixi el bon funcionament dels trens i autobusos a l'aeroport.

Cal recordar que al darrer Ple Municipal, el consistori va aprovar amb la unanimitat de tots els grups polítics ( ICV, PSC, PP i CiU) una moció en què es demanava la creació urgent d'aquest Consell de Mobilitat i que es garantís el bon funcionament del transport públic durant aquest període d'obres.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...