Esteu aquí

Tancat el camí del marge dret del canal de la Bunyola per obres a la dessalinitzadora

L’accés al mirador de la Bunyola es podrà fer pel camí del marge esquerre o des del punt d’informació de l’entrada dels Espais Naturals del Riu

dilluns, 17 setembre, 2018 - 13:00

Avui 17 de setembre s’ha iniciat l’obra de construcció de l’escullera de protecció del tub d’impulsió de la dessalinitzadora metropolitana, situada en el terme municipal del Prat. L'obra l’executa l’empresa Aigües Ter Llobregat i afectarà al sector de la platja de Carrabiners. Posteriorment a la construcció de l’escullera, i com a mesura ambiental compensatòria, s'hi farà una aportació de 230.000 m3 de sorra.

El conjunt de l’actuació finalitzarà a finals del mes de gener de 2019. Durant aquest període, el camí del marge dret del canal de la Bunyola, a partir del camí de València i en direcció mar, romandrà tallat al pas de vehicles, ciclistes i vianants i, per tant, no es podrà accedir als Carrabiners i al Semàfor. A la cruïlla dels camins de la Bunyola i de València, persones de l’obra garantiran el pas dels veïns i veïnes de la zona. 

L’accés al mirador de la Bunyola es podrà fer pel camí del marge esquerre o des del punt d’informació de l’entrada dels Espais Naturals del Riu. 

Aportació de sorra a la platja de Carrabiners

L’aportació de sorra a la platja de Carrabiners serà considerable, dues vegades més que l’aportació que es realitza anualment a la platja d’ús públic. A diferència d’aquesta aportació anual, que es fa íntegrament pel mar, en aquesta ocasió aproximadament un 20% de la sorra es farà via terrestre i,en conseqüència, hi haurà un important moviment de camions a la carretera de la platja.


 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 11 abril, 2019 - 10:45

A partir de dissabte 13 el bus PR3 ens torna a portar a la platja

La primera sortida des de l'estació serà a les 8 h

dijous, 11 abril, 2019 - 08:30

Jazz i gastronomia s’uneixen en una nova edició de l’Escarxofa&Jazz

El proper diumenge 14 d’abril, la plaça de Joan García Nieto s’omplirà per...
Pont Remolar

dimarts, 9 abril, 2019 - 15:45

El pont del Remolar, tancat temporalment per protegir la cria d’aus

El pas del pont de la gola del Remolar restarà tancat fins al 31 de juliol per tal de protegir la nidificació de les aus a les platg...