Esteu aquí

Tallers de reflexió sobre igualtat de gènere en el món del treball

dilluns, 11 març, 2019 - 13:00

Al voltant del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, les treballadores i treballadors del programa municipal Treball i Formació 2018 han participat en diferents sessions i tallers de reflexió i sensibilització en matèria d’igualtat de gènere. 

Per una banda, el 4 de març van ser els homes els que van gaudir d’un taller de masculinitats a càrrec de Paco Abril, de l’associació Homes Igualitaris. En aquest taller es fa una revisió social i biogràfica del significat de ser un home, i s’elabora amb els participants una revisió crítica de les masculinitats. La sessió permet que els participants confrontin els seus mandats i estereotips de gènere i aprenguin altres models de ser home i  a viure amb més llibertat personal 

Per altra banda, l'11 de març son les dones les que participaran en la sessió Introducció a la igualtat de gènere, a càrrec de Spora Consultoria Social, amb l’objectiu de conèixer l'impacte de les desigualtats de gènere en les diferents esferes de la vida i la societat i introduir les polítiques d'igualtat per fer-hi front.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 abril, 2019 - 08:15

Acaba la remodelació dels jardins de Joan Salvat Papasseit

El nou disseny d'aquesta zona verda s'ha fet mitjançant un procés...

divendres, 12 abril, 2019 - 10:00

El festival jove Altraveu se celebrarà el dissabte 11 de maig

Els jardins de la Ribera n'acolliran la 7a edició

dijous, 11 abril, 2019 - 11:00

La col·laboració ciutadana pot reduir la presència del mosquit tigre

És molt important evitar acumulacions d'aigua a l'exterior, per petites que...