Esteu aquí

Taller d'autodefensa feminista a la Palmira

TEMES: Persones,Dones

Avui s'han obert les inscripcions per al curs, que consta de dues sessions complemetàries

dimarts, 1 octubre, 2019 - 13:15

Durant dos dissabtes del mes d’octubre (dies 19 i 26 de 10:30 a 13:30 h), el Centre Cívic Palmira Domènech acollirà un taller d'autodefensa feminista.

En aquestes dues sessions es treballaran les eines per identificar les expressions de violència sexista, així com a dissenyar estratègies i actituds d’apoderament individual i col·lectiu per combatre i fer front a les violències masclistes. Es farà èmfasi en mantenir la calma en situacions d'agressió, la consciència de l'espai en el lloc on es pugui produir un atac i com utilitzar la postura, la veu, etc.

Aquestes sessions les impartirà la Karin Konkle (Estats Units, 1969) qui té una llarga trajectòria impartint aquests tipus de formacions. 

Les inscripcions es poden realitzar a partir d’avui dimarts 1 d’octubre a través de online.elprat.cat. Aquest curs està adreçat a dones a partir de 18 anys i les places són limitades. Quan s'omplin les inscripcions es farà una llista d’espera.

Es preveu la realització d’un altre taller d’autodefensa feminista, específic per a menors de 18 anys, que organitzarà el programa municipal de Feminisme i LGBTI, juntament amb el departament de Joventut.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...

dimecres, 19 febrer, 2020 - 10:15

Primera trobada informativa per participar al 8è festival jove AltraVeu

Se celebrarà el 16 de maig