Esteu aquí

Tallat el tram de Verge de Montserrat afectat per les obres de l'aparcament

Les obres de construcció de l’aparcament subterrani de l’avinguda Verge de Montserrat comencen una nova fase. A causa d’aquestes feines, la via ha quedat tallada al trànsit en el tram que va de l’avinguda del Remolar fins al carrer Penedès.

dimarts, 17 juliol, 2007 - 16:12

La via quedarà tallada al trànsit de vehicles durant poc més d’un any. Les voreres de la via afectada continuaran sent per als vianants i es garantirà l’accés del veïnat als habitatges i als comerços. L’afectació en la circulació també té a veure amb la futura reurbanització integral de l’avinguda Verge de Montserrat que afectarà voreres, vial i passeig central.

El tall de trànsit obliga a desviar els vehicles particulars i els autobusos de les línies L10 i L78 per dos itineraris alternatius. En direcció Estruch s’ha de circular per l’avinguda Apel·les Mestres i el carrer Penedès. En sentit Remolar el recorregut transcorre per l’avinguda del Canal i la d’Apel·les Mestres. Els serveis de transport públic afectats fan servir les parades de les línies PR4 i L21.

Tot seguit podeu escoltar un tall de veu (format mp3) extret d'unes declaracions del sots inspector de la Policia Local, Amador Castellanos a El Prat Ràdio (91.6 FM).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...