Esteu aquí

Suport a les persones refugiades, també al festival Esperanzah!

dimarts, 20 octubre, 2015 - 12:30

Aquest cap de setmana, en el marc del festival Esperanzah!, han tingut lloc dues activitats de sensibilització i suport a les persones refugiades.

La primera va tenir lloc divendres a la nit, abans de l’actuació de Fermín Muguruza, i va consistir en la lectura d’un manifest i l’exposició de la pancarta en suport a les persones refugiades per part de membres de la comissió de treball de suport als refugiats. Hi van participar representants de diverses entitats de la ciutat.

Diumenge al matí va tenir lloc la segona de les activitats, "L'atmetller no va poder  fugir”, que tracta el tema dels infants refugiats, que han hagut de marxar de casa seva, i que inclou el conte “Jo em dic Brisa, i tu?”. Aquesta activitat està basada en una activitat educativa de l’ACNUR .

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...