Esteu aquí

Soterraran línies elèctriques al Parc Agrari del sud de la ciutat

Gràcies a un conveni entre l'Ajuntament del Prat i la companyia Endesa, les línies de mitja i baixa tensió aniran soterrades.

dimarts, 8 abril, 2008 - 10:48

Les línies elèctriques de mitja i baixa tensió que creuen el Parc Agrari al sud de la nostra ciutat, penjades de torres i pals respectivament, seran soterrades properament per la companyia Endesa. Això serà possible gràcies a un conveni entre l'Ajuntament i la companyia distribuïdora, que es faran càrrec a parts iguals de la inversió necessària.

Endesa treballa actualment en la connexió elèctrica entre dues subestacions, una situada a la Zona Franca de Barcelona i l'altra a l'aeroport, i que en part passa per terrenys del Prat, al sud de la ciutat. Aquesta connexió anirà soterrada, per la qual cosa l'Ajuntament va sol·licitar la companyia que, aprofitant aquest soterrament, es fessin passar també sota terra la resta de cables de mitja i baixa tensió que actualment van penjats de torres i pals per la zona del Parc Agrari.

Això millorarà notablement el paisatge d'aquest sector del municipi, situat, a grans trets, entre el riu, l'aeroport, el camí de València i el camí de Cal Silet. Molts d'aquests pals i torres elèctriques feia molts anys que estaven plantats entre els camps del sud de la ciutat, un sector que, a banda dels seus valors agrícoles, també ha esdevingut un espai d'alt valor paisatgístic i d'esbarjo per a la població del Prat i d'altres ciutats properes.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...