Esteu aquí

S'obren les preinscripcions a L'Escola d'Arts en Viu per al curs 2020-2021

Es podran fer de l'18 al 29 de juny via telemàtica

dilluns, 15 juny, 2020 - 12:00

Del 18 al 29 de juny es podran fer les preinscripcions per a l'alumnat que vulgui accedir a l'Escola d'Arts en Viu per primera vegada. La  preinscripció es realitzarà en línia a l'espai web de L'Escola d'Arts en Viu. Aquí també es pot consultar l'oferta de Formació d'Arts en Viu de llarga durada que s'ofereix per al proper curs 2020-2021. Es tracta de propostes formatives diverses, que tenen una durada mínima d’un any i que ofereixen una formació estable i de qualitat per aprofundir en les disciplines de dansa, teatre i música, i amb itineraris que permeten la confluència de les tres arts. 

Formació en teatre, música i dansa

L'Escola d'Arts en Viu ofereix, des de fa dos cursos, formació en dansa, teatre i propostes interdisciplinàries, amb grups de dansa i musica per a infants, joves i adults, i grups de teatre per a infants i joves. L'Escola manté els programes formatius per als més petits amb les Arts en família i la Sensibilització artística, així com l'oferta d'instruments i conjunts musicals per a diferents nivells. 

Es poden cursar assignatures de confluència, que permeten a l'alumnat gaudir de pràctiques interdisciplinàries que combinaran la formació en música, teatre i dansa. També es poden cursar projectes artístics de creació en col·laboració amb el Teatre L’Artesà, en els quals participaran artistes en residènci.  Pel que fa a la formació teatral, L’Escola ha establert un acord de col·laboració amb el Teatre Kaddish per oferir una continuïtat de la formació bàsica que ofereix L'Escola amb la formació més avançada que ofereix el Kaddish.

L'Escola desenvoluparà el curs 20-21 seguint la normativa vigent en aquell moment i seguirà totes les recomanacions i mesures de protecció necessaries per fer front a la COVID-19. 

Calendari

L'oferta de places disponibles ja es pot consultar al web de L’Escola d’Arts en Viu. El termini de les preinscripcions serà fins del 18 al 29 de juny, i si s'escau, es realitzarà sorteig de les places existents el 2 de juliol. El període de matriculació final serà del 8 al 22 de juliol.

Tarifació social

L’Ajuntament ha aprovat un sistema de tarifació social sobre les quotes de L’Escola d’Arts en Viu que seran efectives per a la matriculació del curs 20-21. 

La tarifació social és un mecanisme que calcula la quota de cada persona en funció de la situació econòmica de de la unitat familiar perquè l'esforç econòmic sigui més just i equitatiu. El sistema de tarifació social pretén afavorir que qualsevol persona de la ciutat pugui accedir als serveis de L’Escola malgrat la situació econòmica familiar no ho permeti, tot i no trobar-se en situacions extremes de vulnerabilitat o exclusió, ja que per a això ja hi ha altres mecanismes de suport econòmic.

A la web de L'Escola hi ha una calculadora que permet conèixer quina serà la quota.

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...