Esteu aquí

S'obre al trànsit l'av. Verge de Montserrat entre Sarajevo i Carretera de la Marina

Aquest tram continua l'estil de la reforma realitzada entre Moreres i Sarajevo, acabada fa quatre anys

Av. Verge de Montserrat entre Sarajevo i Carretera de la Marina.

dilluns, 19 desembre, 2016 - 09:30

El tram de l'avinguda de la Verge de Montserrat entre els carrers de Sarajevo i Carretera de la Marina s'obre aquest matí al trànsit, un cop finalitzades les obres de reforma. 

Els treballs, que van començar a principis del mes de juliol passat, han servit per reurbanitzar aquest tram de 170 metres seguint l'estil de la resta de seccions de l'avinguda que han estat actualitzats. De fet, es tracta d'una continuació lineal del tram ja executat entre Sarajevo i Moreres, que es va realitzar fa quatre anys per poder acollir la parada Les Moreres de la línia L9 del metro. 

Les obres han afectat només la superfície de l’avinguda i els serveis (aigua, enllumenat...), ja que en aquest tram no s'ha construït cap aparcament subterrani. Les voreres s’han ampliat gràcies a l’espai que s'ha guanyat en transformar la zona d’aparcament, que ara és en línia en lloc de en bateria.

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...