Esteu aquí

S’inaugura la comissió d’autonomia personal i sensibilització de les persones amb diversitat funcional

dimecres, 17 febrer, 2021 - 13:00

El Programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional ha posat en marxa la comissió d’autonomia personal i sensibilització. Un grup de treball format per entitats de la ciutat i diferents referents municipals, que té per objectiu promocionar l’autonomia personal de les persones amb diversitat funcional i treballar la sensibilització sobre les necessitats d’aquest col·lectiu en el nostre municipi.

En la seva primera trobada es va fer una valoració de les propostes culturals i esportives existents a la ciutat i es va començar a treballar en com millorar la inclusió de les persones amb diversitat funcional en les mateixes.

Aquest grup motor es reunirà de manera periòdica per continuar amb les diferents línies de treball que han de millorar l’autonomia i la participació de les persones amb diversitat funcional a la nostra ciutat.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç: https://www.elprat.cat/persones/persones-amb-diversitat-funcional

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...