Esteu aquí

S’inaugura la comissió d’autonomia personal i sensibilització de les persones amb diversitat funcional

dimecres, 17 febrer, 2021 - 13:00

El Programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional ha posat en marxa la comissió d’autonomia personal i sensibilització. Un grup de treball format per entitats de la ciutat i diferents referents municipals, que té per objectiu promocionar l’autonomia personal de les persones amb diversitat funcional i treballar la sensibilització sobre les necessitats d’aquest col·lectiu en el nostre municipi.

En la seva primera trobada es va fer una valoració de les propostes culturals i esportives existents a la ciutat i es va començar a treballar en com millorar la inclusió de les persones amb diversitat funcional en les mateixes.

Aquest grup motor es reunirà de manera periòdica per continuar amb les diferents línies de treball que han de millorar l’autonomia i la participació de les persones amb diversitat funcional a la nostra ciutat.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç: https://www.elprat.cat/persones/persones-amb-diversitat-funcional

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...