Esteu aquí

Sin Valentín a la Palmira

Trenquem estereotips i li donem una volta a la festa

dimecres, 29 gener, 2020 - 16:00

‘Qui t’estima et farà plorar’, ‘Les gelosies són una mostra d’amor’, ‘Quan es tracta d’amor no hi ha amics o amigues sinó rivals’. Us sonen? Són algunes de les frases que sentim quan parlem d’amor. Es tracta de tòpics associats a l'amor romàntic  socialment i històricament construïts. Tòpics que hem rebut des de ben petites i que interioritzem de forma inconscient, de manera que influeixen en les nostres creences i els nostres actes en l'àmbit de les relacions afectiu-sexuals. Aquestes frases serveixen per crear una imatge del que hauria de ser l’amor, menyspreant i rebutjant tot el que no encaixi en aquesta forma d’estimar.

A la Palmira volem repensar, treballar i parlar de les diferents maneres d'estimar. Volem desglossar l'amor romàntic i mirar-lo des d'un altre punt de vista. Per això hem organitzat amb Joventut diferents activitats i jornades per oferir al jovent del Prat un oci des d’una mirada crítica on puguin identificar els mites de l'amor romàntic i trencar amb tot allò que ens han venut.

Tardes joves al voltant de Sin Valentín

  • Opino, confesso: crearem un mural amb un test sobre els mites de l’amor romàntic. Dimecres 29 de gener a les 17.30 h. Més informació aquí.
  • Sexualitats: reflexionarem sobre l'amor, el sexe o l'amistat i analitzarem la jerarquització de relacions personals i trencarem mites al voltant de les sexualitats i els rols. Cal inscripció prèvia al centre.  Dimecres 5 de febrer a les 17.30 h. Més informació aquí.
  • Decoracions festa Sin Valentíndecorarem el centre i prepararem els jocs pel dia 15 de febrer.    Dimecres 12 de febrer a les 17.30 h. Més informació aquí. 

Festa Sin Valentín 

El dissabte 15 de febrer,  a partir de les 17 h, celebrem la Festa Sin Valentín. Jugarem a jocs feministes, resoldrem dubtes al consultori de l’amor, ens farem preguntes sobre la importància de la imatge personal a la nostra societat... tot per poder donar-li una volta a aquesta festa i a tot el que comporta. Més informació aquí. 

Benvingudes a Sin Valentín!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...