Esteu aquí

SEUR aplicarà tarifes reduïdes a entitats sense ànim de lucre

La col·laboració de la Fundación SEUR es completa amb la donació de 3.000 llibres a escoles i instituts del Prat i l’aportació de 7.000 € al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM).

dijous, 18 març, 2010 - 15:30

L'Ajuntament del Prat i la Fundación SEUR (entitat privada sense ànim de lucre vinculada a l'empresa de transport urgent SEUR) han signat avui un conveni a través del qual diverses entitats sense ànim de lucre instal·lades al Prat es beneficiaran en els seus enviaments de les tarifes especials reduïdes de la Fundación SEUR.

Les entitats beneficiàries del conveni són la Fundació Catalana de l'Esplai, GATS (Grups Associats de Treball Sociocultural), el FICMA (Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient) i el CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins). El conveni és vàlid per als enviaments a o des de qualsevol indret de l'Estat espanyol i Portugal.

A més, la Fundación SEUR aportarà 7.016 euros al CRAM per equipar la sala educativa d'aquest organisme i donarà 3.000 llibres a les escoles i instituts del Prat i a diverses entitats del Prat, la majoria dels quals es destinaran a la Fundació Catalana de l'Esplai.

El conveni té una durada de cinc anys i es prorrogarà de manera automàtica tret que alguna de les parts implicades no ho vulgui.

El conveni s'ha signat avui dijous 18 de març per part de Lluís Tejedor, alcalde del Prat, i Ramón Mayo, president de la Fundación SEUR.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...