Esteu aquí

Set empreses del Prat reben el segell Biosphere Sustainable Lifestyle pel seu compromís amb el turisme sostenible

Sis d’elles han renovat l’acreditació, mentre que una altra, el Cafè de L'Artesà, l’ha rebut per primer cop

dijous, 21 juliol, 2022 - 10:30

Un total de set empreses i entitats vinculades al sector turístic del Prat han rebut la distinció Biosphere del programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere.

El Centre Municipal de Vela, el Consorci per la Protecció i Gestió dels Espais Naturals Delta Llobregat, l’Emilio Sánchez Academy, el Cèntric Gastro, el Centre Esplai i l’Oficina de Turisme de Can Camins ja comptaven amb el segell Biosphere i l’han renovat un any més. A més, el Cafè L’Artesà s’ha adherit enguany a aquest compromís amb el turisme sostenible i ha rebut el segell definitiu, després que se li atorgués un segell provisional el passat 12 de maig al Restaurant Lancaster Beach Club de Gavà, en un acte dedicat a les empreses que se sumaven al programa per primera vegada. La regidora de Comerç i Turisme, Marina García Vargas, juntament amb el coordinador de l'àmbit Comerç i Fira de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat, Vicenç Tirado, van fer entrega del segell Biosphere a l’Oficina de Turisme de Can Camins.

El projecte Biosphere, nascut el 2017 i impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’Institut de Turisme Reponsable (ITR) i la Cambra de Comerç de Barcelona, té com a objectiu reconèixer aquelles entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona. El Compromís basa la seva metodologia en el treball al voltant dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curós per part dels operadors turístics, com també als desitjos dels visitants de poder viatjar respectant al màxim l’entorn.

L'acte de lliurament de la distinció Biosphere es va celebrar en un acte que va tenir lloc a la Llotja de Mar de Barcelona el passat 28 de juny. 

 

Compartir

Noticies relacionades

BenvinGUST al Prat

dimarts, 6 setembre, 2022 - 10:15

El Prat, protagonista del programa BenvinGUST al Baix Llobregat

El capítol dedicat a la ciutat es pot veure online a ETV a la carta
mirador semafor espais naturals delta

dimecres, 24 agost, 2022 - 10:00

Comencen les visites guiades per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat dels Espais naturals del delta del Llobregat

La necessitat de protegir els espais naturals del delta del Llobregat ha...

dimarts, 26 juliol, 2022 - 15:00

La gastronomia i la natura de proximitat, protagonistes de la guia “L'Estiu al Baix Llobregat. Next Llobregat!”

Sota el títol “BenvinGUST!”, BCN Content Factory, amb la col·laboració del...