Esteu aquí

Set anys de disfresses DIY al Ribera amb l'AMPA Ramon Llull

dissabte, 15 febrer, 2020 - 11:00

La comissió de Carnaval de l'AMPA Ramon Llull es reuneix cada any al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa per realitzar el disseny, patronatge i confecció de les disfresses per tothom d'aquesta escola que vulgui participar en la rua durant el Carnaval del Prat. Aquest grup de mares creadores està capitanejat per la Pili, la Mar, la Lourdes, la Mireia, L'Eva, la Montse, l'Ana i la Mery, que durant els mesos de desembre i gener, despleguen les seves eines i materials tres dies a la setmana, per elaborar materials d'entre 150 i 200 disfresses similars.

Un cop enllestida la preparació dels patrons i accessoris per a cada participant, les famílies vénen a buscar al Ribera el pack per fer a mà la peça sencera a casa. D'aquesta manera, tota l'escola llueix a la rua les creacions artesanals que han estat pensades amb un any vista per aquest grup de dones, que des de fa set anys s'encarreguen d'aquesta tasca al Centre Cívic. A més, durant aquests mesos, també es pensa i realitza des d'aquesta Comissió de Carnaval la carrossa que portarà a infants i famílies repartint somriures i gresca per la ciutat durant el dissabte 22 de febrer, a partir de les 19 h.

Us preguntareu: quina és la temàtica carnavalesca de l'AMPA Ramon Llull? Només a la rua del Dissabte de Carnaval es descobrirà aquest secret!

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...