Esteu aquí

Sessions per saber afrontar l'ansietat per a alumnes de batxillerat

Entrenament per conviure amb situacions d'estrès com les que es produeixen en aquesta etapa vital d'altes demandes acadèmiques i de recursos personals, com són les presentacions públiques, treballs de recerca, etc.

El divendres 10 de gener, Maria Navarrete, educadora social, imparteix la sessió adreçada a un grup de segon de Batxillerat de l'Institut Estany de la Ricarda

dilluns, 13 gener, 2020 - 09:00

Per tercer any consecutiu, tot l'alumnat de batxillerat del Prat farà una sessió per Afrontar l'ansietat en situacions difícils. Aquesta formació, organitzada pels Serveis  Municipals de Salut Pública i Consum a demanda dels centres educatius a través del catàleg El Prat Educa 2019-2020, té com a objectiu facilitar eines i servir com a entrenament per conviure amb situacions d'estrés com les que es produeixen en aquesta etapa vital d'altes demandes acadèmiques i de recursos personals, com són les presentacions públiques, treballs de recerca, etc.

Gràcies a la implicació dels equips directius dels centres, aquesta formació es fa a tots els instituts, ja que és una activitat que es fa "a demanda" i que és gratuïta per als centres. En alguns casos en què l'acció es va fer el curs anterior per a alumnat de 1r de batxillerat, enguany es torna a fer per a l'alumnat de segon, com a sessió de recordatori i aprofundiment.

També per a les famílies

Tot i que la sessió, en un inici, va ser pensada per a alumnat, s'ha anat ampliant a famílies, i l'AFA Jacint Verdaguer farà una sessió el proper divendres 14 de febrer, a les 15 h, oberta a tothom. No cal inscripció prèvia. Si sou una entitat, grup o col.lectiu i teniu interès us podeu adreçar a salut@elprat.cat Més informació sobre la formació en habits saludables gratuïta de ciutat la podeu trobar a elprat.cat/salut 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

191211_rdce_1.jpeg

divendres, 17 gener, 2020 - 10:30

Reunió d'inici de curs amb les direccions dels centres educatius

Amb la presència de l'alcalde i la tinenta d'alcalde d'Educació i Cultura

dijous, 16 gener, 2020 - 13:15

Activitat per a joves amb motiu del Dia de la Mediació

Al Prat se celebrarà amb un teatre-fòrum per a joves sobre gestió de conflictes

dimecres, 15 gener, 2020 - 12:45

Activitats per celebrar l’any nou xinès al Prat

Tallers de decoració amb paper retallat, cal·ligrafia xinesa, música i contes...