Esteu aquí

Ser de la Biblioteca del Prat té premi

La Biblioteca Antonio Martín fa una crida per a actualitzar les dades personals dels seus carnets

dijous, 14 abril, 2022 - 10:00

Per tal de poder actualitzar la base de dades de les persones que tenen carnet de la Biblioteca Antonio Martín, es demana que aquells usuaris o usuàries que hagin canviat de domicili, telèfon o correu electrònic passin a notificar els canvis i, com a deferència, se’ls agrairà amb  l'obsequi d'una bossa amb el nom de la biblioteca.

Mentre duri aquesta campanya, les persones que encara no tinguin el carnet de la biblioteca i se’l vulguin fer també rebran el mateix obsequi.

 

La bossa Biblioteca Antonio Martín

El regal consisteix en una bossa amb el nom Biblioteca Antonio Martín gravat en ella. És un detall que es vol tenir per tots i totes aquelles que passeu moltes estones entre els llibres i també per aquells de vosaltres que veniu de forma esporàdica.

És una bossa a mida d'aquells que sempre porteu una novel·la a sobre per llegir al metro o al tren, i pels que sempre carregueu amb els contes dels més petitons, ideal per ajudar-vos a tenir preparats els llibres quan els heu de tornar.

Serà la bossa de referència que us farà còmplices de la Biblioteca Antonio Martín.

Què es necessita per fer el carnet

Únicament cal la presentació del DNI o qualsevol altre document oficial per acreditar la teva identitat: NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència amb indicació de l'adreça postal. A més a més, cal que facilitis el teu telèfon i correu electrònic.

Els menors de 14 anys necessiten una autorització signada pel pare, mare o tutor legal i portar el DNI/NIE si el tenen. La butlleta d'autorització s'haurà d'emplenar a la biblioteca.

Amb el carnet es poden agafar en préstec 30 documents per un termini de 30 dies i de forma totalment gratuïta. També permet descarregar llibres electrònics des del portal eBiblio Catalunya i gaudir de descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona.

La Xarxa de Biblioteques Municipals dóna accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que es poden localitzar a l'Aladí, el catàleg col·lectiu de les biblioteques.

Aquesta promoció començarà el dia 14 d'abril i durarà fins a exhaurir existències.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 12:45

La màgia del Nadal arriba al Ribera amb propostes per a tots els públics

Manualitats, circ, gastronomia i molt més us espera al Centre Cívic

dimarts, 5 desembre, 2023 - 10:30

Finalitza el segon Cicle d’història del Prat

Prop de 300 persones assisteixen a les 4 sessions