Esteu aquí

Segueixen en marxa les activitats per commemorar el Dia d’Acció per la Salut de les Dones

Es complementen amb recursos en línia

Activitat "Mujeres invisibles para la medicina" amb la Dra Carme Valls per commemorar el 28M

dimecres, 19 maig, 2021 - 11:45

El proper 28 de maig és el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les dones, data que es commemora des de finals dels anys 80 i que pretén lluitar i posar de manifest els determinants socials que afecten a la salut de les dones.

El programa d’activitats per commemorar aquesta data va començar la setmana passada però encara queden diverses activitats a les que podeu participar. A més, també teniu disponibles una sèrie de recursos en línea creats per diversos departaments de l’ajuntament sobre pràctiques esportives o salut mental.

Activitats

El dimecres 26 maig a les 18 h, la psicòloga Alba Alfageme durà a terme una xerrada en línea anomenada “Happycràcia o l’imperatiu de la felicitat”. Una activitat emmarcada també a l’Aula Salut i el PratFamílies i que pretén reflexionar sobre l’actual “dictadura” del positivisme.

El dijous 27 de maig, al centre cívic Jardins de la Pau es duran a terme dues activitats: al matí,  les passejades “Salut i Dones”, unes sortides per conèixer els carrers de la ciutat dedicat a les dones importants de la història; i per la tarda la projecció un documental per aprendre sobre temes de salut i benestar emocional.

El divendres 28 de maig, també al centre cívic Jardins de la Pau es realitzarà la “Dansa del benestar”. Una activitat de ball dirigida a persones majors de 60 anys.

Finalment el cicle es tancarà amb una xerrada en línea sobre com superar la por a parlar en públic, el dimecres 2 de juny a les 18 h.

Recursos en línia

El recursos en línea sobre pràctica esportiva els podeu trobar en el següent enllaç. Un recull d’activitats esportives que el departament municipal d’esports ha dut a terme durant el temps de pandèmia.

Des del departament de joventut s’ha creat un material sobre la importància de l’autoestima. Una campanya anomenada “SinValentín” i que pretén analitzar de forma crítica els mites del amor romàntic.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...