Esteu aquí

Segona reunió de l’any del Consell Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional

Participar en els pressupostos participatius, que encara estan actius, es va definir com una estratègia clau

Una de les actuacions dels darrers pressupostos participatius va ser la instal·lació de bases de recàrrega per a cadires de rodes elèctriques al camí de la platja.

dilluns, 9 novembre, 2020 - 12:45

El dijous 5 de novembre passat, el Consell Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional va celebrar la segona reunió de l’any amb l’objectiu de fer una revisió de les accions acordades en la reunió anterior i tractar la situació que estan patint a la crisi sanitària actual.

El Consell Municipal va valorar com a punt essencial potenciar el treball conjunt de totes les entitats i associacions que treballen per aconseguir promocionar l’accessibilitat i inclusivitat dels espais.

També va considerar com una estratègia clau la participació de les persones amb diversitat funcional en els pressupostos participatius, que encara estan actius. L’objectiu és donar a conèixer les necessitats del col·lectiu de les persones amb diversitat funcional a la resta de la ciutadania, mitjançant la realització de propostes de millora i adequació de diferents indrets de la ciutat.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren als nostres ciutadans/es amb diversitat funcional.

Podeu posar-vos-hi en contacte presencialment, adreçant-vos a l’equipament Cases d’en Puig, per telèfon (93 379 00 50, extensió 5593) o per correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...