Esteu aquí

Segona reunió de la Comissió de seguiment de l’Accessibilitat d’enguany

divendres, 26 març, 2021 - 14:45

El passat 25 de març, la Comissió d’Accessibilitat, en el marc del programa de Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la segona reunió de 2021 amb l’objectiu de fer seguiment de les actuacions que s’estan duent a terme a la nostra ciutat sobre accessibilitat.

Primerament es va treballar en l’actualització de Pla d’Accessibilitat Local, el document referència que regirà el nostre municipi en termes d’accessibilitat.

També es van tractar els canvis que es contemplen a la nova ordenança municipal de circulació i com aquests afectaran al col·lectiu de les persones amb diversitat funcional.

Per una altra banda, es va presentar en el nou projecte de zones de jocs infantils inclusives a la ciutat. Una iniciativa que adequarà els parcs infantils de la ciutat per fer-los més inclusius.

L’accessibilitat en els equipaments municipals també va estar present a la reunió de la comissió i es va començar a treballar en una sèrie de propostes per tractar de millorar-ne encara més l’accés.

Per últim, es van posar en comú noves iniciatives per adequar les instal·lacions de la platja de la ciutat perquè les persones amb diversitat funcional puguin gaudir-la encara més.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional aquí https://www.elprat.cat/persones/persones-amb-diversitat-funcional

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat ; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...