Esteu aquí

S'edita el conte infantil "Un conte de la Nit de Reis"

Es regalarà a tots els nens i nenes que participin en els tallers de camarlencs quan recomanin un conte o llibre que els hagi agradat

Un conte de la Nit de Reis

divendres, 2 desembre, 2016 - 11:45

L'Ajuntament del Prat ha editat el conte infantil "Un conte de la Nit de Reis", amb text de Pau Bou Jordà, il·lustracions de Purificación Hernández i maquetació de Luis J. Higueras.

El conte s'ha elaborat a partir del document "Nova Cavalcada de Reis", fruit del procés participatiu amb grups i entitats de la ciutat per dissenyar i renovar l’arribada de Ses Majestats a la ciutat

El conte es lliurarà a tots els nens i nenes que participin en els tallers de camarlencs quan recomanin un conte o llibre que els hagi agradat. Així, els Reis de l'Orient els podran regalar a altres nens i nenes durant la Nit de Reis. A partir d'aquell moment seran camarlenc o camarlenca reial!

Aquests tallers es faran a totes les escoles de primer de primària de la ciutat i també als equipaments culturals durant els dies de Nadal, al Pratijoc i al Garatge Reial. Els infants que vulguin fer la seva recomanació i rebre el seu distintiu de camarlenc o camarlenca també es poden apropar a la Biblioteca Antonio Martín a partir del dia 22. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 23 març, 2018 - 10:45

Recepció de les persones voluntàries del Pessebre Vivent

També es van lliurar els premis del 10è Concurs Fotogràfic

dijous, 4 gener, 2018 - 10:15

Afectacions de la Cavalcada de Reis sobre el transport públic

Enguany farà un recorregut diferent a l'habitual degut a les obres a l'av. de...

dimecres, 20 desembre, 2017 - 11:00

L'activitat "Fem Nadal a Sant Cosme” registra enguany més participació

Un any més, i ja en van cinc, s’ha celebrat al barri aquesta acció comunitària