Esteu aquí

Una seixantena de flamencs al Delta del Llobregat, captats pel Consorci dels Espais Naturals

Aquestes aus acostumen a veure's tot l'any a la zona, tot i que no sempre s'aturen a la Marina de Cal Nani, on els han retratat aquest dimecres tècnics de l'ens

dimecres, 8 febrer, 2023 - 15:45

Un grup de flamencs fa parada a la Marina de Cal Nani mentre al fons pasten amb tranquil·litat uns cavalls de la Camarga. Aquesta és la imiatge que han pogut captar aquest dimecres prop de la desembocadura del riu, al Prat, tècnics del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat. Els flamencs són una presència habitual al delta, però costa captar-los en instantànies així.

Aquest tipus d’imatges es poden observar especialment a primera hora del matí, abans de l’obertura al públic dels espais, quan la fauna encara reposa sense massa destorb. Així ho ha pogut fer aquest dimecres el tècnic del Consorci Ferran López.

Al Delta del Llobregat hi ha flamencs tot l’any. Els exemplars que habiten a la Mediterrània Occidental acostumen a desplaçar-se entre altres deltes, com la Camarga i el Delta de l’Ebre, i s’aturen al del Llobregat. S'observen sovint al tram final del riu, per sota del pont de Nelson Mandela, perquè allà troben un nivell d’aigua no molt profund, menjar, i tranquil·litat. Ara bé, també es poden trobar puntualment en altres indrets del delta, com la maresma de les Filipines o, com ha passat aquest dimecres al matí, a la Marina de Cal Nani.

Compartir

Noticies relacionades

Bicicletes Ambici

divendres, 24 març, 2023 - 13:00

Més de 400 persones del Prat s’han abonat ja al nou servei de bicicleta elèctrica compartida

Amb l'AMBici, se suma un nou mitjà de transport públic a l’estratègia de la...
Pla Director d'Enllumenat 4

dimecres, 22 març, 2023 - 10:15

Les millores implementades en el marc del Pla Director d’Enllumenat suposaran un estalvi de 155.000 euros anuals a la ciutat

Amb el sistema de telegestió que s'ha instal·lat a tots els quadres de llum,...

dijous, 16 març, 2023 - 14:00

La T-jove fins als 30 anys, ja disponible

Aquesta mesura se suma a d’altres que promocionen el transport públic i...