Esteu aquí

Se suspèn l'activitat presencial al Ribera i la pràctica cultural continua en línia

Les restriccions estaran vigents fins al pròxim 13 de novembre

divendres, 30 octubre, 2020 - 14:30

En compliment del conjunt de les noves mesures anunciades per la Generalitat, i d'acord amb les directrius de l'Ajuntament del Prat, la programació cultural presencial al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa queda suspesa a partir d'avui i durant quinze dies, per tal de contribuir en la contenció de la propagació de la covid-19.

Per tant s'ha de suspendre la celebració del Halloween amb el jovent del barri que tenia lloc aquesta tarda al Centre Cívic, i l'espectacle Mad Magic Stories del cicle Saltimbanqui, programat per demà, dissabte 31 d'octubre. De la mateixa manera, es suspenen les properes sessions dels projectes: L'Orquestra de Barri i La Cocina de mi Vecina així com l'oferta formativa presencial , i les activitats organitzades per les entitats del Ribera.

Es manté l'atenció ciutadana i l'activitat continua en línia

Tanmateix continuem apostant per una cultura segura i de confiança, i seguim al vostre costat! L’equip del Ribera seguirà ben a prop de les entitats, grups i veïnat que formen part del Centre Cívic, treballant conjuntament per tobar opcions telemàtiques i oferir-vos alternatives online per facilitar la continuació de les propostes i processos que estan en marxa, a més d'adaptar digitalment tant com sigui possible les activitats que estaven programades en aquesta quinzena.

Els projectes participatius Laboratori teatral #EnFemení i Gent de Barri continuaran el seu procés de manera virtual, l’assesorament individual dels Dilluns Digitals continua actiu. Si teniu dubtes o dificultats quant a la pràctica de cultural digital, podem ajudar-vos amb els vostres dispositius! Només cal demanar cita prèvia trucant al 933741580 o enviant un correu a ccriberabaixa@elprat.cat.

Ens podeu trobar, com sempre, al web i a Instagram i a Facebook, i el Centre Cívic continua obert per donar atenció a la ciutadania de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20,30 h.

Podeu consultar més informació sobre la resta d'equipaments culturals aquí.

#Enriberat #AlPratEnsCuidem #CulturaSegura

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 gener, 2022 - 15:15

Nova marató de vacunació de la tercera dosi contra la covid, aquest dijous 27 de gener al Centre Cívic Delta

Adreçada a persones majors de 30 anys del Prat de Llobregat

divendres, 21 gener, 2022 - 12:00

Visites guiades a l'exposició "El Prat, una mirada arqueològica" ens permeten conèixer la història de la ciutat

A més de les visites guiades, s'han programat diferents activitats...

dijous, 20 gener, 2022 - 09:30

Cinquè Aniversari de l'Aula de Salut

De febrer a maig de 2022, xerrades sobre prevenció d'addiccions, trastorns de...