Esteu aquí

El laboratori de teatre social del cicle 'En Femení' es reactiva amb els grups i companyies de teatre del Ribera

L'espai que promou la pràctica de Teatre de l'Oprimit s'obre a la ciutadania durant la tardor

dimecres, 28 octubre, 2020 - 10:00

En el context del cicle En Femení, a principis d'any es va iniciar amb les companyies i grups de teatre en residència al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa un laboratori teatral per fer un apropament al teatre social. Aquest espai es va veure interromput pel confinament, i ara, amb la tornada a l'activitat presencial dels equipaments culturals, es reprèn aquesta proposta conduida per l'associació Espai La Tregua.

Es tracta d'un laboratori setmanal per experimentar des de les vostres emocions i vivències, i conèixer les eines del teatre social, i més concretament del Teatre de l'Oprimit. Aquesta tendència teatral busca conèixer la realitat per transformar-la a partir de diferents exercicis i jocs, a més de fer formar part de l'escenificació al públic. Aquest espai d'experimentació teatral permet anar transformant l'acció quotidiana en un procés creatiu, i així poder conjuntament assolir un aprenentatge de les experiències vitals, i aconseguir una forma de participació activa en la recerca de solucions per combatre situacions d'opressió.

El laboratori s'obre a la ciutadania durant la tardor

Per formar part de l'activitat no cal tenir cap experiència en arts escèniques, només cal ser major d'edat i tenir ganes de conèixer una forma diferent de viure el teatre, i també ganes de conèixer-te una mica més a cada sessió! Les sessions són els dimarts de 19.45 a 21.45 h, al Ribera. Les inscripcions es poden fer a online.elprat.cat, i podeu demanar més informació a ccriberabaixa@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...