Esteu aquí

El laboratori de teatre social del cicle 'En Femení' es reactiva amb els grups i companyies de teatre del Ribera

L'espai que promou la pràctica de Teatre de l'Oprimit s'obre a la ciutadania durant la tardor

dimecres, 28 octubre, 2020 - 10:00

En el context del cicle En Femení, a principis d'any es va iniciar amb les companyies i grups de teatre en residència al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa un laboratori teatral per fer un apropament al teatre social. Aquest espai es va veure interromput pel confinament, i ara, amb la tornada a l'activitat presencial dels equipaments culturals, es reprèn aquesta proposta conduida per l'associació Espai La Tregua.

Es tracta d'un laboratori setmanal per experimentar des de les vostres emocions i vivències, i conèixer les eines del teatre social, i més concretament del Teatre de l'Oprimit. Aquesta tendència teatral busca conèixer la realitat per transformar-la a partir de diferents exercicis i jocs, a més de fer formar part de l'escenificació al públic. Aquest espai d'experimentació teatral permet anar transformant l'acció quotidiana en un procés creatiu, i així poder conjuntament assolir un aprenentatge de les experiències vitals, i aconseguir una forma de participació activa en la recerca de solucions per combatre situacions d'opressió.

El laboratori s'obre a la ciutadania durant la tardor

Per formar part de l'activitat no cal tenir cap experiència en arts escèniques, només cal ser major d'edat i tenir ganes de conèixer una forma diferent de viure el teatre, i també ganes de conèixer-te una mica més a cada sessió! Les sessions són els dimarts de 19.45 a 21.45 h, al Ribera. Les inscripcions es poden fer a online.elprat.cat, i podeu demanar més informació a ccriberabaixa@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 desembre, 2020 - 15:00

A cau d'orella, una cadena ciutadana de trucades literàries

Imagineu-vos la situació: esteu tranquil·lament al sofà de casa vostra, sona el telèfon i en agafar-lo una veïna us felicita les festes i us llege...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 12:00

Torna la Guia Sonora del Prat

El projecte, que va néixer l'any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 10:15

Nova programació del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari