Esteu aquí

Sant Cosme es consolida com a referent de la música urbana per Festa Major

Diumenge a les vuit del vespre arrencarà la segona edició de la Nit de música urbana a la plaça del Barri

fm_nit_de_musica

dijous, 27 setembre, 2018 - 10:15

Proyecto Toyiyo, Nervio Puro, Jeebli i Lauren Nine marcaran el ritme de la segona edició de la Nit de Música Urbana! També comptarem amb les actuacions dels grups de hip hop de l’AV SC i SD, amb espectacles especialment preparats per l’acte, i el servei de barra de la mateixa entitat. 

L’acte, d'entrada lliure, és un projecte desenvolupat pel Pla d’Actuació Sant Cosme, amb la col·laboració de joves interessats en el gènere musical. Aquest acte també comptarà amb la presència d’entitats que treballen projectes socials i juvenils al municipi. Un esdeveniment cultural que materialitza la necessària fusió entre música i transformació social.  

Però no serà l'únic esdeveniment que tindrà lloc a la plaça del Barri. De fet, a la mateixa plaça i al barri es proposen moltes altres propostes.

Dissabte al matí és el torn de les famílies i és que la Taula Comunitària de Sant Cosme omple el parc Nou amb el Festival de la Diversió amb inflables, tallers, pintacares i treballs manuals perquè grans i petits gaudeixin.

Per la tarda ens trobarem a la pl. de la Remodelació. Els grup de l’AV Sant Cosme i Sant Damià i Amics Pota Blava pujaran a l’escenari al Comença l’espectacle amb un recull de balls, peces teatrals i coreografies de diferents estils. Enguany es comptarà amb les delicioses elaboracions d’un comerç i entitat del barri per oferir als espectadors i espectadores. Finalment hi haurà una actuació sorpresa amb totes i tots els participants.

I diumenge al matí començarem amb bon peu amb la botifarrada a la pl. del Barri, per agafar forces per la master class de zumba o trobar-nos després al parc Nou, al ‘My Holi District’, una festa on a més  a més de colors, hi haurà ball, anglès, riures i més color!

Propostes ben diferents per celebrar la Festa Major! 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 12:00

L’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin

L’hospital ha començat també a administrar la tercera dosi als pacients...

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs