Esteu aquí

Sant Cosme D.O.: denominació d'origen com a segell de convivència

Dissabte 14 de març, jornada lúdica i festiva plena d'activitats

dimarts, 10 març, 2015 - 14:00

Sota el lema "Trobada Sant Cosme D.O., junts per la convivència", entitats i veïns del barri de Sant Cosme organitzen, dissabte 14 de març, una jornada lúdica i festiva, amb l'objectiu de mostrar la gran varietat cultural dels veïns i veïnes del barri.

La jornada, impulsada per l'Obra Social La Caixa, la Fundació Secretariat Gitano i l'entitat GATS, s'emmarca en el projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural de Sant Cosme.

A la jornada es faran activitats com el 8è Festival de Sopes del Món (fortament arrelat al barri), la Mostra gastronòmica i el Mercat d'Artesans, amb presència de la Banda de Música del Prat, tallers de henna, cistelleria o pintacares i la retransmissió en directe de la Ràdio "Veus Gitanes".

També podrem gaudir de les actuacions dels Castellers del Prat i del grup de batukada Krestatum. L'Associació de Veïns de Sant Cosme i Sant Damià presentarà un espectacle de hip-hop i trainig dance. I com a degustació final, la interpretació del grup de músics del barri "Punto y Aparte", que donarà pas a l'actuació de la cantaora de flamenc Montse Cortés.

Amb aquesta jornada es vol posar en valor la capacitat de mobilització ciutadana que caracteritza Sant Cosme, així com la intensa col·laboració entre entitats i administracions, que amb el lideratge de l'Ajuntament del Prat, treballen per donar visibilitat als aspectes positius que fomenten la convivència al barri.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...