Esteu aquí

Sant Cosme commemora el 25N amb el Clic per les Dones i una videoxerrada

Clic per les Dones.

dimecres, 2 desembre, 2020 - 12:30

Aquest 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències contra les dones, la Taula Tècnica d’Igualtat de Gènere del barri de Sant Cosme ha treballat per incidir en la importància de posar la mirada en els masclismes quotidians, a fi per generar canvis en els entorns més propers de la població. 

Aquesta reflexió s’ha treballat de mans de dues persones expertes en la lluita contra les violències masclistes: Paco Abril, vicepresident d’Homes Igualitaris; i Bianca Galusca, tècnica d’Igualtat de la Fundación Secretariado Gitano, que van oferir l’1 de desembre una xerrada per zoom. Una trentena de persones de totes les edats van participar a la sessió. L’activitat ha anat acompanyada d’una acció a xarxes socials impulsada per les entitats i professionals del Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. 

El 25 de novembre també es va fer la tradicional fotografia del Clic per les Dones, aquest any amb un plantejament diferent. A finals d’octubre i primera quinzena de novembre es van recollir fotografies de veïnat, entitats i professionals i es va realitzar un collage en gran format que es va imprimir sobre una lona. Es van recollir un total de 156 fotografies. Representants dels centres educatius del barri de Sant Cosme es van reunir a la plaça del Barri, on es van fer la fotografia amb el collage. La lona s'ha penjat al carrer Riu Llobregat, cantonada amb Riu Xúquer. 

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...