Esteu aquí

Sala Gran Virtual de la Palmira

Un espai per trobar-nos en línia

Sala Gran Virtual de la Palmira

Media Root

divendres, 16 octubre, 2020 - 15:15

La sala gran de la Palmira és un espai on veïnes del territori es trobaven per jugar al Rummikub, per dinar plegades o per compartir una estona i xerrar tranquil·lament. En la situació actual, per temes de seguretat, aquest espai de trobada està tancat i només es pot accedir a la sala a activitats concretes prèvia inscripció.

Durant el confinament es va mantenir el contacte virtualment a través d’activitats d’Entrena la ment que es compartien a les xarxes i per Whatsapp, iniciatives en línia com el CuinemPerCuidar o les recomanacions audiovisuals setmanals que ens feia la gent. Ara que tornem a tenir activitats presencials, es va veure la necessitat d’aquest espai de trobada que solia ser la Sala Gran i es va engegar el projecte de la Sala Gran Virtual.

Què és la Sala Gran Virtual?

La Sala Gran Virtual és un espai de trobada en línia per a la gent gran del barri. El projecte va començar amb petites formacions per aprendre a fer servir la plataforma que s’utilitza: Jitsi. En aquestes formacions es va crear una sala de reunions i es va instal·lar un accés directe en els dispositius de les participants. Així tothom pot participar en els cafès virtuals que es fan cada divendres: una oportunitat per compartir una estona juntes.

Com pots participar?

La Sala Gran Virtual és un projecte obert a tota la gent gran que vulgui compartir una estona, xerrar amb les seves veïnes i gaudir d’un cafè en companyia sense sortir de casa. Per participar podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a ccpalmiradomenech@elprat.cat o truncant al 934794535

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 15 maig, 2024 - 15:00

Una experiència “Entre Bambolines” amb El Galliner del Parc i l’actriu i professora Marta Montiel

L'acompanyament i formació a grups de teatre locals és una de les línies del...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens

dimarts, 14 maig, 2024 - 14:30

La Cantata torna a omplir el CEM Julio Méndez per "Canviar-ho tot”

Sota el lema “Canviar-ho tot”, sis-cents alumnes van participar en la 20a...