Esteu aquí

Tornem a trobar-nos a la Palmira!

A partir de l'1 d'octubre el centre reprendrà les activitats presencials

dimarts, 29 setembre, 2020 - 17:30

La tardor arriba plena de propostes al Centre Cívic Palmira Domènech. Iniciem nou trimestre amb molta il·lusió de retrobar-nos (amb totes les mesures de seguretat) amb les entitats i les veïnes i treballar juntes en nous projectes i iniciatives que omplin de vida el barri i el centre.

Cursos, activitats de ciència i molt més

L'octubre començarà amb força amb una proposta que inclou tallers on la cuina, el cinema i les noves tecnologies tindran el seu lloc. Propostes per retrobar-nos amb les veïnes i on prepararem pasta fresca, crearem un hort urbà o parlarem de cinema francès en francès. Fins i tot la gent gran podrà aprendre a fer servir eines per fer videotrucades, un recurs molt útil aquests dies. Les inscripcions per als cursos començaran el 5 d'octubre a les 16.30 hores i es podran fer en línia a la web de la Palmira.

La ciència també estarà molt present en el centre. A l'Octubre Ada Lovelace treballem amb dones STEM per donar visibilitat i engrescar les generacions més joves perquè tinguin referents femenins en àmbits tan masculinitzats com la ciència o la tecnologia. Activitats per a joves i adults que inclouen un vermut sobre dones científiques i un taller d'impressió 3D. També comptarem amb una científica pratenca que, a través de les xarxes, resoldrà dubtes o curiositats sobre ciència que tinguin les veïnes. A més, a l'octubre també comença el Club de ciència: un club per a famílies amb infants de 6 a 8 anys que es reunirà els dissabtes per descobrir la ciència a través de l'experimentació i la diversió.

Pel que fa a la gent gran, octubre serà també un mes per retrobar-nos i connectar amb altres persones del barri, a través de noves iniciatives i d'altres més conegudes. Ens trobarem per cosir amb l'Associació de Veïns del Nucli Antic, gaudirem plegades de la lectura en veu alta i exercitarem la memòria a través de pel·lícules i obres audiovisuals. A més, un nou projecte arriba a la Palmira: la ràdio novel·la. La gent gran serà la protagonista de la seva pròpia història en aquesta iniciativa radiofònica tan divertida. Les inscripcions per a les activitats de gent gran es podran fer per telèfon a partir del 29 de setembre.

Nou horari i protocols de seguretat 

El centre obrirà al públic en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 20:30 h. El nou horari atén a la situació actual i a les mesures que s'estan prenent. Així, encara no es preveu l'obertura dels espais de trobada i es redueix tant l'aforament com la quantitat d'activitats que succeeixen alhora per tal de garantir que les entrades i sortides del centre siguin segures. A més, comptem amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i en cada planta i els espais es desinfecten cada cop que s'utilitzen. Tot perquè tornar a la Palmira sigui una experiència segura.

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...