Esteu aquí

Restriccions de trànsit en l’accés al Prat per la Ronda de Llevant i Josep Anselm Clavé

L’entrada a la ciutat s’ha de fer per Lo Gaiter del Llobregat

divendres, 14 agost, 2009 - 11:42

La construcció d’una estació de bombeig a l’avinguda Josep Anselm Clavé amb la ronda de Llevant provoca durant tot aquest mes d’agost restriccions en la circulació de vehicles en aquesta zona.

La construcció d’una estació de bombeig a l’avinguda de Josep Anselm Clavé amb la ronda de Llevant provoca durant tot aquest mes d’agost restriccions en la circulació de vehicles en aquesta zona.

La primera fase d’aquestes obres està afectant l'entrada al municipi per aquesta avinguda, que s’ha de fer pel lateral de la ronda de Llevant i el carrer de Lo Gaiter del Llobregat. Tot i que està tallat el carril dret de Josep Anselm Clavé en sentit riu, es manté la sortida de la població per aquesta via tant pels vehicles privats com pels de  transport públic.

El transport públic d’entrada a la ciutat es veu afectat i s'ha habilitat un itinerari alternatiu que compta amb parades als carrers de Lo Gaiter del Llobregat, d'Enric Borràs, i la plaça de Roigé i Badia.


Els dies 19 i 20 d’agost no es podrà circular per Josep Anselm Clavé

Durant aquests dos dies s’efectuaran diverses reparacions a l'asfalt de l'Avinguda de Josep Anselm Clavé al tram comprés entre els carrers Manuel Bertrand i el carrer de les Moreres que obligaran a tallar la circulació.

S'haurà d'efectuar desviament de les diferents línies de transport públic que circulen per aquesta via.  En el següent document pdf podeu consultar els itineraris alternatius de les línies de transport públic.


Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...