Esteu aquí

“Res no es pot amagar”, obra guanyadora del 10è Premi Literari Delta, disponible en format EPUB

Retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil

dilluns, 27 juliol, 2020 - 10:00

L’obra guanyadora de la desena edició del premi Literari Delta, “Res no es pot amagar”, de l’autora Conxa Solans Roda, ja està disponible en format EPUB. El llibre en paper es distribuirà més endavant, ja que en aquests moments no és possible.

Aquesta novel·la, escrita en primera persona sobre la història sentimental d’una dona, és una obra amb perspectiva de gènere, amb uns personatges femenins forts i molt interessants. Es tracta d’un retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil, i després de la Segona Guerra Mundial. Històries d’exili, matrimonis de conveniència i convencions socials.

Vídeo commemoratiu

Podem gaudir d’un vídeo commemoratiu d’aquesta edició, que conté un repositori de les obres guanyadores des dels inicis de concurs, i una entrevista amb la Conxa Solans Roda, en la qual parla de la seva vida i la seva obra, així com de la seva vinculació amb el Baix Llobregat.

Narrativa escrita per dones

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen literari bianual que té com a principal objectiu fomentar la creació literària de les dones, tot reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat, donant-les així un reconeixement públic. A través d'aquest concurs es pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

El Prat participa juntament amb altres 15 municipis del Baix Llobregat: Abrera, Begues, Castelldefels, Corbera de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans, així com el Consell Comarcal del Baix Llobregat, organitzador d’aquesta 10a edició.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...
centric_diàlegs_xesus fraga

dimecres, 25 maig, 2022 - 12:00

Finalitza el cicle Diàlegs del Cèntric

De febrer a maig, han passat pel Cèntric diferents veus dels àmbits del...

dimarts, 24 maig, 2022 - 17:00

Camins Orgànics: una mirada poètica de l'adolescència

El projecte Camins Orgànics posa el punt i final a un curs de treball amb una...