Premi literari Delta

Premi Delta 2019

El premi literari Delta és un concurs biennal de narrativa escrita per dones que l’Ajuntament del Prat du a terme conjuntament amb altres ajuntaments del Baix Llobregat.

El Consell de les Dones del Baix Llobregat i els ajuntaments de la comarca organitzen les diferents edicions del Premi literari Delta, concurs de narrativa  escrita per dones.

El principal objectiu de la convocatòria és el d'encoratjar a desenvolupar els potencials creatius a través de l'escriptura, fomentant la creació literària i per tant el seu reconeixement públic, reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat i promoure així la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en la literatura.

Les dones que vulguin participar en el concurs han de complir les condicions següents:

  •  Han de ser majors d'edat.
  • No poden haver estat guanyadores d'edicions anteriors d'aquest premi.

El tema de les obres és lliure i poden ser escrites en català o en castellà i l'autora podrà presentar només una obra escrita incorporant la perspectiva de gènere. Es recomana l'ús de llenguatge inclusiu.

Es valoraran les obres que afavoreixin la visibilitat de les dones en la societat actual o en el decurs de la història de la humanitat. Les obres han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos.

Podeu veure quines han estat les obres guanyadores.

Vinculat a aquest concurs es realitzaran també una sèrie de tallers de creació literària gratuïts, als diferents municipis de la comarca.

 

Més activitats i projectes

#EnsPosicionem

Eradicar la violència masclista necessita un clar posicionament per part de tothom.

Guia de llenguatge no sexista

L’Ajuntament del Prat treballa des de fa anys per la plena utilització d’un llenguatge no sexista.

I jo, què hi guanyo amb la igualtat?

Escolteu la veu dels homes que aposten per la igualtat de gènere.

Seminari de comunicació

Apreneu a comunicar-vos amb destresa i habilitat gràcies al Seminari de Comunicació per a dones.