Esteu aquí

Representants de la FP del Marroc visiten el Centre de Promoció Econòmica del Prat

Per conèixer el funcionament del Programa SEFED i l’ús de la metodologia de simulació d’empresa en la formació de perfils administratius

dilluns, 11 març, 2019 - 06:15

Representats de l’Oficina de la Formació Professional i de la Promoció del Treball del Marroc (OFFPT), amb la seva directora general Loubna Tricha, i de la Fundació Inform, de la qual l’Ajuntament del Prat és soci fundador, han visitat el Centre de Promoció  Econòmica per conèixer el funcionament del Programa SEFED El Prat de Llobregat i l’ús de la metodologia de simulació d’empresa en la formació de perfils administratius.

L’actual president de la Fundació Inform i 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Juan Pedro Pérez Castro, va donar la benvinguda als representants de l’OFFPT i va destacar la metodologia de simulació d’empresa i la importància de la formació professional com aposta de futur al nostre municipi.

La delegació també va visitar l’empresa simulada Cargo Prat SAS, observant les tasques que realitzen els alumnes i les formadores van explicar l’organització dels departaments i llocs de treballs, els procediments de treball i els serveis de la Central de Simulació. 

El Programa SEFED imparteix amb metodologia de simulació d’empreses el Certificat de Professionalitat d’Activitats de Gestió Administrativa i en la present edició  2018-2019 es formen 30 alumnes. De l’anterior edició 2017-2018, més del 80% dels alumnes han trobat feina i també continuen el seu projecte formatiu, i més del 60% treballen a l’especialitat administrativa.


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 5 abril, 2019 - 09:45

L'agència pratenca de transport Total Freight Worldwide guanya un dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials

Les també pratenques Sinater i Lilotech queden finalistes

dimarts, 26 març, 2019 - 12:30

Nova convocatòria del Programa 30 Plus d’inserció de persones desocupades majors de 30 anys

Per a aquelles empreses que es vulguin beneficiar d’ajudes a la contractació

dilluns, 25 març, 2019 - 14:15

Ajuntament i AGT col·laboraran en la promoció dels productes gastronòmics locals

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i Baix Llobregat rebrà 104.900...