Esteu aquí

Rehabilitació del dipòsit elevat de Sant Cosme

divendres, 1 març, 2002 - 01:00

Arran dels petits despreniments que es van produir en la superfície de revestiment del dipòsit elevat d'aigua de Sant Cosme, a mitjan any passat es va encarregar a l'Institut Tècnic de Materials i Construcció un estudi detallat sobre l'estat del dipòsit, construït ara fa més de trenta anys. L'estudi va revelar que a les armadures del costat del mar s'havia iniciat un procés d'oxidació que feia saltar el material que les recobria. L'estanquitat i la resistència del formigó, tant al fust com a la copa, eres les correctes.

Aigües del Prat va encarregar el projecte de reparació de les patologies, i les obres es van adjudicar a l'empresa CARSA, que va iniciar els treballs el setembre. Les obres consistien a sanejar totes les zones afectades del fust i la copa, sanejar i netejar el fust i la copa amb aigua i sorra, tornar a col·locar les zones repicades del formigó i tractar tota la superfície amb un revestiment protector del formigó i les armadures. El procés ha suposat una inversió de 193.000 euros.

Jordi Miró

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...

dijous, 17 juny, 2021 - 14:00

El certificat digital per a les comunitats veïnals és ja obligatori per fer qualsevol tràmit amb l’administració

Si necessiteu ajuda per obtenir-lo us podeu posar en contacte amb el Servei...