Esteu aquí

Recaptats 400 kg de menjar en el concert solidari de Reis

Es va celebrar el 7 de gener al Teatre Modern

dilluns, 9 gener, 2012 - 10:30

El concert solidari de Reis que van dur a terme la banda de l'Associació Musical i la Unió Filharmònica del Prat, el dissabte 7 de gener al Teatre Modern, va aconseguir recaptar uns 400 kg de menjar. L'entrada al concert consistia, justament, en aportar almenys un kg d'aliments.

El públic que va assistir al concert va fer que s'omplissin fins dalt els dos contenidors que havia aportat el Banc d'Aliments. No només el públic va aportar menjar, els músics van voler ser els primers a demostrar la seva solidaritat i es van presentar tots amb uns paquets de menjar.

Aquests aliments s'han lliurat a Càritas del Prat per tal que, a través de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau, els facin arribar a les persones amb dificultats econòmiques.
 

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...