Esteu aquí

Reasfaltatge dels carrers Manuel Bertrand i Enric Morera

Del 15 de juliol al 25 d'agost.

dimecres, 9 juliol, 2008 - 12:53

Degut al mal estat del ferm als carrers d'Enric Morera (entre Verge de Montserrat i Gaiter de Llobregat)  i Manuel Bertrand, degut, en bona mesura, al pas intens d'autobusos, durant aquest estiu es tornaran a pavimentar.

A Enric Morera la reparació consistirà en retirar els trams enfonsats i les bases en mal estat i en construir una llosa portant de formigó, sobre la qual s'estendran les capes d'asfalt. També es reposarà la rigola.

Al tram de Manuel Bertrand es faran reparacions puntuals i es reposarà la rigola malmesa, fresant i reposant la capa de rodolament d'asfalt.

El primer tram sobre el qual es treballarà serà Manuel Bertrand  (del 15 de juliol al al 3 d'agost) i en segon terme s'actuarà sobre Enric Morera (del 4 al 25 d'agost). Aquestes dates són aproximades i el seu compliment està sotmès possibles variacions.

Desviament línies d'autobús.
Aquestes obres obligaran a anul·lar les parades de les línies 65 i 165 al carrer de Manuel Bertrand (jardins de l'Hort de la Virtudes) i al carrer de Josep Anselm Clavé (cantonada Manuel Bertrand i cantonada Enric Borràs. Aquestes línies faran un itinerari alternatiu per Verge de Montserrat, Pare Andreu de Palma (on hi haurà una parada), Moreres i Josep Anselm Clavé.

Pel que fa les línies nocturnes N16 i N17, caldrà anul·lar les parades del carrer Manuel Bertrand (jardins de l'Hort de la Virtudes) i del carrer Josep Anselm Clavé cantonada Manuel Bertrand). Aquestes línies faran un recorregut alternatiu per Verge de Montserrat, Carretera de la Marina (on hi haurà una parada), Gaiter del Llobregat, Enric Borràs (parada) i Josep Anselm Clavé (parada).

Tot seguit podeu consultar uns plànols explicatius.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...