Esteu aquí

Quatre persones i una entitat, premis Ciutat del Prat 2012

L'alcalde, Lluís Tejedor, i els portaveus dels grups municipals lliuren els premis en una gala celebrada divendres a la tarda al Cèntric

dissabte, 21 abril, 2012 - 11:15

Quatre persones i una entitat han rebut divendres, en una gala celebrada al Cèntric, els Premis Ciutat del Prat, uns guardons que volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de personas o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa ecoòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o altres activitats.

Durant la gala es va reproduïr el següent vídeo.

Relació dels premis:

- Cooperativa Obrera de Viviendas. Per la seva tasca social en pro de l'habitatge digne i la seva contribució a un futur més just.

- Armando Aguirre Bertolín. Per la seva trajectòria com a actor de teatre, cinema i televisió, i la seva contribució a la cultura teatral local.

- Fran Matín Varela. Per la seva trajectòria esportiva i la seva contribució a que la pràctica del taekwondo al Prat hagi assolit el màxim nivell.

- Gerard Giménez Mor. Per la seva trajectòria com a fotògraf i la seva contribució a la cultura i la història gràfica de la nostra ciutat.

- Josep Oliva Colominas. Per tota una vida dedicada a la recuperació i manteniment de les velles tradicions pratenques vinculades a la pagesia. Oliva va morir el 25 de març passat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.
Imatge gràfica del Dia Internacional per la Pau, 2018

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:45

Avui es commemora el Dia Internacional de la Pau

El 21 de setembre es commemora el Dia Internacional de la Pau. Malauradament encara són moltes les raons que fan que aquesta diada estigui vigent avui en dia: confl...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:30

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional...