Esteu aquí

Quatre persones i una entitat, premis Ciutat del Prat 2012

L'alcalde, Lluís Tejedor, i els portaveus dels grups municipals lliuren els premis en una gala celebrada divendres a la tarda al Cèntric

dissabte, 21 abril, 2012 - 11:15

Quatre persones i una entitat han rebut divendres, en una gala celebrada al Cèntric, els Premis Ciutat del Prat, uns guardons que volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de personas o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa ecoòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o altres activitats.

Durant la gala es va reproduïr el següent vídeo.

Relació dels premis:

- Cooperativa Obrera de Viviendas. Per la seva tasca social en pro de l'habitatge digne i la seva contribució a un futur més just.

- Armando Aguirre Bertolín. Per la seva trajectòria com a actor de teatre, cinema i televisió, i la seva contribució a la cultura teatral local.

- Fran Matín Varela. Per la seva trajectòria esportiva i la seva contribució a que la pràctica del taekwondo al Prat hagi assolit el màxim nivell.

- Gerard Giménez Mor. Per la seva trajectòria com a fotògraf i la seva contribució a la cultura i la història gràfica de la nostra ciutat.

- Josep Oliva Colominas. Per tota una vida dedicada a la recuperació i manteniment de les velles tradicions pratenques vinculades a la pagesia. Oliva va morir el 25 de març passat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 12:30

Agents per a la convivència expliquen les mesures de seguretat sanitària als espais públics

Contacten amb la població als indrets més concorreguts de la ciutat per...

divendres, 3 juliol, 2020 - 11:15

Donacions de sang prèvia reserva

Després d'uns mesos sense fer-se'n, tornen el dilluns i el dimecres 6 i 8 de...