Esteu aquí

Quatre persones i una entitat, premis Ciutat del Prat 2012

L'alcalde, Lluís Tejedor, i els portaveus dels grups municipals lliuren els premis en una gala celebrada divendres a la tarda al Cèntric

dissabte, 21 abril, 2012 - 11:15

Quatre persones i una entitat han rebut divendres, en una gala celebrada al Cèntric, els Premis Ciutat del Prat, uns guardons que volen reconèixer la trajectòria exemplar i les aportacions de personas o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la llibertat, la solidaritat o la igualtat; per haver afavorit el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa ecoòmica, l'urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient, la defensa dels drets humans; i que hagin destacat en l'àmbit de la cultura, l'esport o altres activitats.

Durant la gala es va reproduïr el següent vídeo.

Relació dels premis:

- Cooperativa Obrera de Viviendas. Per la seva tasca social en pro de l'habitatge digne i la seva contribució a un futur més just.

- Armando Aguirre Bertolín. Per la seva trajectòria com a actor de teatre, cinema i televisió, i la seva contribució a la cultura teatral local.

- Fran Matín Varela. Per la seva trajectòria esportiva i la seva contribució a que la pràctica del taekwondo al Prat hagi assolit el màxim nivell.

- Gerard Giménez Mor. Per la seva trajectòria com a fotògraf i la seva contribució a la cultura i la història gràfica de la nostra ciutat.

- Josep Oliva Colominas. Per tota una vida dedicada a la recuperació i manteniment de les velles tradicions pratenques vinculades a la pagesia. Oliva va morir el 25 de març passat.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...