Esteu aquí

Quatre activistes pels Drets Humans visiten el Prat

Arriba una nova edició de les jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans

divendres, 4 octubre, 2019 - 08:30

Avui comença un nou cicle de Ciutats Defensores dels Drets Humans, que aquest any arriba a la IX edició i que tindrà lloc a quinze municipis de Catalunya -el Prat entre ells-  fins al 16 d’octubre. 

Aquestes jornades tenen per objectiu la defensa dels Drets Humans, fer visible la feina de les persones activistes i fer públic el suport a la seva tasca tant per part de les institucions com de la ciutadania de les diferents poblacions on es duu a terme. Aquest és un projecte ja consolidat i representa un espai de denuncia de situacions de vulneracions dels drets universals.

Conscienciació a les escoles i a la ciutadania
Durant aquest període es faran tot un seguit d’actes, taules rodones, conferències i entrevistes adreçades a alumnat dels centres escolars, per tal que aquest missatge arribi al jovent de la nostra ciutat. També hi haurà diversos actes adreçats a la ciutadania en els que tothom podrà participar.

D'Àsia, Amèrica i Àfrica

En el cas de la nostra ciutat comptarem amb la presència de Magaly Castillo, de Nicaragua;  Sunita Krishnan, de l’Índia; Hayat Rguibi, del Sàhara Occidental i Freddy Samuel Vásquez, “Sniff” de El Salvador. 

El nivell d’interès de les activitats programades és molt alt, gràcies als coneixement  de les persones  convidades, i també al valor afegit que aporta la seva experiència personal, que permet apropar-se molt més i empatitzar amb totes elles.

Tenint en compte la dificultat que moltes d’aquestes persones tenen per viatjar a Europa, aquestes xerrades representen una oportunitat única de conèixer i parlar amb persones que treballen dia a dia, perquè el nostre planeta sigui una mica millor, més sostenible i més humà.

Més informació

Trobareu aquí la informació de totes les activitats que es desenvolupen arreu de Catalunya i els actes que es fan al Prat a la pàgina web de Cooperació, Justícia Global, Pau i Drets Humans de l’Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...

dimecres, 22 setembre, 2021 - 12:30

El projecte "Terra de Canvi" de Margherita Isola ha plantat la seva llavor entre les veïnes del Ribera

L'art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura entre dones són...

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.