Esteu aquí

Publicat el veredicte del 29è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

Enguany s’hi han presentat fins a 232 obres i 61 autors diferents

1r Premi Paisatge Pepi Martín

Primer premi en la categoria de Paisatge. Pepi Martín Calero.

dilluns, 14 desembre, 2020 - 11:15

Ja es coneixen les fotografies guanyadores de la 29a edició del certamen organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat i el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat. El jurat format per Carme Mas i Fernando Moran, membres de la Federació Catalana de Fotografia, i Enric de Roa, tècnic del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, ha estat l’encarregat de seleccionar les tres millors obres de cadascuna de les tres categories existents (Paisatgisme, Caça fotogràfica i Macrofotografia) i de concedir el premi extra per a Instagram.

Pepi Martín ha quedat en primer lloc en la categoria de Paisatgisme amb una imatge que captura la platja del Prat després d’una tempesta. Oscar Gamero ha guanyat el premi de Caça Fotogràfica gràcies al seu retrat de dos vistosos abellerols, i Antoni Barbany, el de Macrofotografia, amb una instantània de l’aparellament de dues libèl·lules. Al seu torn, Matías Maya Charneco ha estat escollit millor fotògraf d’Instagram.

A més, des de l’Àrea d’Urbanisme, Territori i Medi Ambient s’han atorgat accèssits a Juan Antonio Garcia Niño, José Antonio Ríos Robles, Francisco Valverde Martínez i Andreu Noguera Cazorla.

Aquest concurs té l’objectiu de reconèixer els valors naturals del Delta del Llobregat capturant la bellesa dels seus singulars paisatges i la seva rica biodiversitat. Hi han participat 61 autors i s’hi han presentat 232 obres; 78 en la categoria de Paisatgisme, 72 en la de Caça fotogràfica i 72 en la de Macrofotografia. 

Enguany, l’exposició de les fotografies finalistes, que tradicionalment es feia al vestíbul de la Biblioteca Antonio Martín, és virtual i es pot veure en aquest enllaç. Les imatges premiades sí que es podran admirar de manera presencial al vestíbul de l’edifici de l’Ajuntament (carrer Major, 2-4) durant tot el 2021.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 12 gener, 2021 - 14:30

El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

El Calendari del Delta de l'any 2021 és una recopilació de les 29 edicions publicades per l'Ajuntament del Prat des de l'any...

dilluns, 28 desembre, 2020 - 14:30

Els restaurants pratencs serveixen tres centenars de pollastres Pota Blava de la Granja Torres durant la 47ena Fira Avícola

Del 3 al 27 de desembre, una vintena d’establiments han participat a la...
Els platets de Pota Blava de la Fira Avícola

dimarts, 22 desembre, 2020 - 10:15

Últims dies per gaudir de les propostes gastronòmiques de la Fira Avícola 2020

La 47a edició d’un dels esdeveniments més importants del Prat finalitza el...