Esteu aquí

Prova pilot per fer més inclusives les àrees de jocs infantils de la ciutat

dimecres, 14 abril, 2021 - 14:45

Com a part del treball de promoció de l'accessibilitat i de l’autonomia de les persones amb diversitat funcional, l’Ajuntament ha dut a terme una prova pilot per fer encara més inclusives les àrees de jocs infantils del municipi.

Aquesta prova es va realitzar els passats dies 24 de març i 26 de març en un dels parcs de la nostra ciutat, en col·laboració amb dues escoles del municipi: l’Escola del Parc i l’Escola Can Rigol.

La prova pilot va consistir en la col·locació d’un sèrie de pictogrames per tal de que els infants amb diversitat funcional poguessin gaudir dels espais de joc amb major autonomia, mitjançant imatges que els van permetre reconèixer els diferents elements del parc.

Un cop valorades les accions d’aquesta prova pilot, els pictogrames es col·locaran diferents àrees de jocs de la ciutat amb l’objectiu de fer-les encara més inclusives.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç: https://www.elprat.cat/persones/persones-amb-diversitat-funcional

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 28 gener, 2022 - 10:45

L'Ajuntament ofereix nous ajuts per a activitats d’estiu i extraescolars

Les famílies en situació de dificultat social i econòmica podran sol·licitar...

dijous, 27 gener, 2022 - 13:00

L’Ajuntament finalitza un estudi sobre la situació de la població llatinoamericana al Prat

El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una est...

dimecres, 26 gener, 2022 - 14:30

La 19a Mostra d’entitats molt ben valorada per les entitats de la ciutat

El passat dimarts 25 de gener es va dur a terme al Centre Cívic Palmira Domènech el 4t i últim plenari de la 19a Mostra d...