Esteu aquí

Propostes ciutadanes pel carrer del Riu Llobregat

Veïns i veïnes, comerciants, entitats i professionals participen en un taller d'idees.

dimarts, 7 març, 2006 - 15:00

El dissabte passat, dia 4 de març, més de 60 persones van acudir a la convocatòria de l'Ajuntament del Prat i del Consell Veïnal de Sant Cosme per aportar les seves idees sobre com haurà de ser en el futur el carrer del Riu Llobregat, l'eix principal de vida i de comerç del barri.

Durant tot el matí, els participants, dividits en 6 grups, van debatre i consensuar temes tan diversos com el trànsit, l'aparcament, el tipus d'arbres i d'il·luminació, la possibilitat d'incorporar un carril-bici o el tipus de paviment de les voreres, entre moltes altres propostes.

La jornada va ser molt ben valorada pels participants i pel convocants. El regidor delegat de Sant Cosme, Sergi Alegre, va elogiar la capacitat de treball dels participants així com el sentit comú de totes les propostes presentades.

Totes aquestes idees formaran part de l'informe sobre el que treballarà l'equip d'arquitectes que haurà de redactar el projecte de remodelació del carrer. El compromís de l'Ajuntament del Prat és que, abans d'aprovar-se, el projecte es presentarà als veïns i les veïnes del barri per acabar-lo de concretar. 

La remodelació d'aquest carrer és una de les actuacions previstes en el projecte integral de la Llei de Barris per al període 2005 - 2009.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...