Esteu aquí

Prop de 250 joves participaran en casals nàutics aquest estiu a la platja del Prat de Llobregat

En aquestes activitats d’estiu, podran aprendre com navegar en catamarà, patí català, windsurf, surf o caiac.

vela.jpg

dimarts, 9 juliol, 2019 - 16:15

Entre l’oferta d’activitats d’estiu del Prat de Llobregat, coordinada per l’Ajuntament del Prat en col·laboració amb diverses entitats, estan els casals i campus d’esports nàutics. Durant l’estiu passat, hi van participar prop de 250 infants i joves i enguany es preveu que hi participi un nombre similar.

En aquestes activitats nàutiques, infants i joves d’entre 7 i 18 anys poden aprendre a navegar en catamarà, patí català, windsurf, surf i caic, entre d’altres modalitats. Aquestes activitats estan organitzades pel Centre Municipal de Vela en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela.

Hi ha dues modalitats per realitzar aquestes activitats: la de casal, que és en horari de matins (de 9 a 13 h); i la de campus, en horari de matí i tarda amb el dinar inclòs (de 9 a 17 h). Ambdues tenen lloc del 25 de juny al 6 de setembre.

Els casals i campus nàutics es troben entre la quarantena d’activitats d’estiu que s’organitzen al Prat de Llobregat per a infants i joves de tipologies i àmbits diversos (la cultura i l’art, l’esport, la tecnologia, les activitats de lleure i culturals...). En total, és previst que participin en aquestes activitats més de 3.400 infants, dels quals més d’un miler compten amb ajuts municipals per fer-ho. En total, l’Ajuntament ha destinat prop de 147.580 € als ajuts per facilitar l’accés en igualtat d’oportunitats a les activitats d’estiu.

Més enllà de les activitats d’estiu, durant els mesos d’abril i maig, els joves del Prat també van poder practicar esports nàutics un cop per setmana al Centre Municipal de Vela, com a part de l’oferta del programa Club Esport Jove. Amb aquest programa, l’Ajuntament del Prat vol incentivar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la pràctica de les diferents disciplines esportives, així com fomentar l’exercici físic en l’adolescència. Per això, s’ofereixen tarifes reduïdes tant per accedir als Centres Esportius Municipals Sagnier i Estruch com per fer activitats dirigides i específiques en diferent àmbits.

Més informació a: https://www.elprat.cat/activitats-destiu-al-prat

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 24 febrer, 2020 - 11:30

L’alumnat de l’Institut Les Salines aprèn a crear una associació

El programa municipal de Participació Ciutadana els parla sobre participació,...

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí