Esteu aquí

Primer plenari de les AFA i les AMPA del curs

La trobada va celebrar-se a l’Escola Charles Darwin

divendres, 22 setembre, 2023 - 13:30

L’Escola Charles Darwin va ser l’escenari el dilluns 18 de setembre del primer plenari de les AFA i les AMPA del curs 2023-2024, el tret de sortida per a la participació proactiva de les famílies en l’engranatge educatiu de la ciutat. L’acte va comptar amb la presència de la tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Educació, Cultura i Comunitat Anna Martín, que va gaudir així del primer contacte amb les famílies de la comunitat educativa. Aquest espai, promogut per l’Ajuntament, està liderat per la regidora d’Educació.

Durant la trobada, a la qual van assistir representants de totes les AFA, es van posar sobre la taula diversos temes d’interès, com ara els reptes que ha d’afrontar l’educació al Prat, les novetats del curs que acaba d’arrencar o el calendari d’activitats conjuntes. També es va informar respecte a la subvenció municipal per a la realització de projectes educatius de les AFA i les AMPA, que enguany serà de 36.450 euros, i sobre les accions previstes per garantir el confort tèrmic als centres.

Compartir

Noticies relacionades

Visita consellera Educació a Pepa Colomer

divendres, 1 desembre, 2023 - 12:15

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i la consellera d'Educació, Anna Simó, visiten l'ampliació de l'Institut Escola Pepa Colomer

Generalitat i Ajuntament han invertit 2,18 milions d'euros en unes obres de...

dimecres, 29 novembre, 2023 - 12:30

Explorant els misteris dels mars i els oceans a Investiguem, inventem

Des del projecte en xarxa ens submergim en l’univers de la ciència oceànica a...

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...