Esteu aquí

Pianístics al Cèntric

Concert de l'alumnat de piano de L'Escola d'Arts en Viu

dijous, 18 març, 2021 - 10:00

El dijous 17 de març del 2021 l'alumnat de piano del programa Avançat de L'Escola d'Arts en Viu va oferir un concert de piano a l'auditori del Cèntric amb obres de Bach, Chopin, Mozart, Beethoven, Liszt, Albéniz i també algunes melodies de compositors de bandes sonores de pel.lícules. Van participar al concert les alumnes Mariona Ferret, Alba Roig, María Montoya, Kimberly Lens, i Judit Portero, i els alumnes Ferran Milian i Víctor Flores.

Va ser el primer concert que L'Escola d'Arts en Viu realitzava a l'auditori del Cèntric d'ençà de l'inici de la pandèmia el mes de març de 2020, i també el primer per a aquest grup d'alumnes que segueixen un programa d'aprofundiment en el qual les actuacions en públic són una part important de la seva formació.

L’Avançat en l'àmbit de música és un programa per l'alumnat que desitja encarar-se cap a estudis reglats, o vol tenir una aproximació formativa d'alta intensitat. L'objectiu del programa és assolir un elevat nivell tècnic i musical amb l'instrument i les seves diferents tècniques interpretatives i, alhora, formar-se en la comprensió i l’ús dels llenguatges musicals. 

Està previst dur a terme algun concert més d'alumnat d'Avançat durant el mes de maig, en aquest cas, per a instruments de vent i corda.

Concert Pianístics

Compartir

Noticies relacionades

Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

L'Escola d'Arts en Viu tanca el curs amb més de 30 espectacles i concerts

Les activitats finals van començar el dissabte 11 amb l'espectacle de...

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

El grup del Tomb pel barri s'embarca en un projecte de ciència ciutadana

El grup fa mesos que treballa en un procés de ciència ciutadana que culmina...