Esteu aquí

Període d’inscripcions obert de l’oferta formativa del Teatre Kaddish i l’Escola d’Arts Visuals del Prat

TEMES: Cultura

Les dues entitats ofereixen formació artística per al curs 21-22

dilluns, 7 juny, 2021 - 17:15

El Teatre Kaddish i l’Escola d’Arts Visuals del Prat tenen ja preparada l’oferta formativa d’arts escèniques i d’arts visuals del curs vinent, amb propostes per a totes les edats i per a tots els gustos.

Formació en Arts Visuals

L’Escola d’Arts Visuals del Prat, ara gestionada per l’Atòmica, la nova entitat sorgida de la fusió entre l’Associació d’Amics de l’Art del Prat i l’Associació de Suport a la Creació Audiovisual del Prat (ASCAP), dona continuïtat a l’oferta formativa desenvolupada aquests últims anys i incorpora una nova línia relacionada amb la creació audiovisual.

L’oferta formativa s’estructura en programes de llarga i curta durada, agrupats segons l’edat i el nivell formatiu, que ofereixen un recorregut artístic que respon als diferents interessos i perfil de l’alumnat. Les propostes anuals són els Espais d’art, els Tallers d’art i els Projectes Lab,  mentre que els monogràfics tenen una durada trimestral.

L’Escola treballa des de la metodologia d’aprenentatge basada en els projectes i la promoció d’activitats més enllà de les aules. En els Espais d’art es treballa la imaginació i s’estimula l’experimentació artística dels infants i joves. A partir dels 16 anys, es pot optar pels Tallers d’art o els Projectes Lab. En els primers s’introdueix o s’aprofundeix en el dibuix, la pintura, la joieria, l’esmalt i la ceràmica, mentre que en els segons s’investiga i s’experimenta en la hibridació de llenguatges artístics o disciplines. Finalment, els monogràfics tenen com a objectiu iniciar o aprofundir en diferents tècniques i recursos vinculats amb les pràctiques artístiques contemporànies.

Les inscripcions de l’Escola d’Arts Visuals s’inicien el 7 de juny a les 17 hores a l’equipament, de forma presencial, i romandran obertes fins a exhaurir places (cal consultar l’horari d’obertura de l’equipament).

Formació en arts escèniques

L’oferta formativa del Teatre Kaddish en arts escèniques s’adreça a joves i adults, oferint una formació diversa i rigorosa, que fomenta la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.

En l’àmbit de la formació per a joves, aquest pròxim curs, el Kaddish ofereix dos cursos per a alumnes a partir de 16 anys, un els dissabte al matí i, com a novetat, un els dimarts a la tarda. També continua el Projecte joves, que respon a la necessitat de vincular el procés formatiu amb la pràctica escènica. Aquest projecte treballarà amb artistes contemporanis en actiu per tal d’afavorir un acompanyament al grup de joves amb més trajectòria de l’entitat. Pel que fa a la formació per adults segueixen el Curs de teatre pels més experimentats i Teatre per adults per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món de la interpretació.

El professorat del Teatre Kaddish treballa en coordinació amb el claustre de l’Escola d’Arts en Viu per tal de garantir una línia pedagògica comuna i un recorregut formatiu que permeti als alumnes acabar amb l’assoliment de les eines necessàries per a l’autonomia creativa.

Les inscripcions del Teatre Kaddish es podran realitzar de l’1 al 16 de juliol i es podran fer de forma presencial o telemàtica (cal consultar l’horari de la seu de l’entitat).

Per a més informació podeu consultar el web municipal i les webs de l’Escola d’Arts Visuals i del Teatre Kaddish.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del...