Esteu aquí

A partir del 8 de juny, torna la consulta presencial a l'Arxiu Municipal per a la investigació

Només es farà atenció amb cita prèvia i amb mesures de seguretat

divendres, 5 juny, 2020 - 09:30

El servei de consulta per a investigació de l'Arxiu Municipal es reprèn el proper dilluns 8 de juny. L'accès a l'Arxiu s'ha adaptat per seguir les mesures de seguretat necessàries per tal d'evitar contagis de la Covid-19. 

Per accedir a la sala de consulta, caldrà demanar cita prèvia per telèfon 93 478 28 58 o per correu electrònic a patrimonicultural@elprat.cat. L’atenció presencial només serà els dies laborables de 9 a 13.30 h.

Caldrà mantenir unes prevencions sanitàries. Els investigadors i investigadores hauran de portar guants i mascareta propis per tal de manipular els documents i s’hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic que proporcionarà l’Arxiu.

La consulta haurà de ser àgil i el temps d’estada haurà de ser l’indispensable. Només es podran consultar un màxim de 10 documents. En el cas que sigui necessari fer una còpia, la podrà fer el mateix usuari amb els seus propis mitjans: caldrà que portin algun dispositiu mòbil o càmera. En cap cas es faran fotocòpies dels documents per evitar al màxim la seva manipulació.

Es demana que cada usuari porti el seu propi material de treball: ordinador, càmera, tauleta, etc. per tal de minimitzar el risc de possibles contagis.

Després de la consulta, els documents quedaran aïllats en quarantena durant catorze dies i no podran ser consultats per cap altre investigador o investigadora fins passat aquest període.

La resta de consultes se seguiran fent en línia a patrimonicultural@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Indisciplinats, el cicle que trenca les disciplines

La Capsa, el dispositiu /Unzip i el Teatre L’Artesà presenten el festival...

divendres, 26 novembre, 2021 - 12:00

“Les fosses comunes de la Guerra Civil: estat de la qüestió” amb l’arqueòleg pratenc Jordi Ramos

Aquesta activitat forma part del programa d’activitats vinculades a l...