Esteu aquí

Participants en accions formatives i grupals de suport a la inserció reben un diploma

El Jo puc! és un servei municipal d'orientació i acompanyament laboral a persones en atur i en situació de vulnerabilitat

dijous, 31 gener, 2019 - 13:00

El servei municipal Jo puc! ha lliurat diplomes a les persones que en els darrers mesos han participat en alguna de les accions formatives i grupals. 

Aquest servei ofereix acompanyament, orientació i suport laboral a persones que es troben a l’atur i en situació de vulnerabilitat.

Durant l’any 2018, 257 persones han participat en itineraris fets a mida que han inclós, en funció de la necessitat i perfil de cada persona, entrevistes individuals, accions grupals, tallers d’alfabetització digital i/o formacions laborals de curta durada. 

Tipus de formació

Algunes de les formacions han estat: neteja industrial, manipulació d’aliments per a indústria i catering, auxiliar de serveis – conserge, coordinador SAD/ recepcionista SAD, manipulació de càrregues amb carretons elevadors i atenció al client /comerç.

El nombre de persones participants que han trobat feina són 134 persones inserides (52,14 % del total) i s'han fet 185 contractes, dels quals més del 20 % han estat per més de 6 mesos.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 22 agost, 2019 - 10:30

Nous ajuts de l'Ajuntament per cursar estudis superiors

Per a joves del Prat que el curs vinent facin cicles formatius de grau...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...