Esteu aquí

Participació del Punt de Voluntariat a la Festa de la Salut i d’altres informacions d’interès

divendres, 11 març, 2022 - 15:45

El passat 2 d'abril la ciutat del Prat va celebrar, un any més, la Festa de la Salut. El Punt de Voluntariat va estar convidat a participar-hi com un dels agents implicats en la Prescripció Social que enguany és un dels projectes tractors del Pla local de Salut.
La Festa de la salut va resultar ser un èxit de participació. Els ciutadans i ciutadanes del Prat es van implicar activament en els tallers que confeccionaven la Gimcana i van omplir les diferents carpes de la Festa durant el matí i la tarda. Si voleu més informació, podeu seguir el següent enllaç: https://www.elprat.cat/actualitat/noticies/exit-de-la-festa-de-la-salut-i-de-lactivitat-fisica

 

Aprofitem per recordar que ja tenim definit el dia que es farà la Festa del Voluntariat d'aquest 2022. Serà el dia 27 de maig i tot i que encara estem acabant de perfilar alguns aspectes, ja podem avançar que aquest any tornarem a oferir-vos una festa presencial a la Plaça Catalunya on tota la ciutadania del Prat estarà convidada i on agrairem la gran tasca que fan tots els voluntaris que participen en projectes de la nostra ciutat.

 

Podeu consultar tots els projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat al següent enllaç. Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...