Esteu aquí

Obres per desviar el col·lector de la plaça de Catalunya

TEMES: Urbà

Necessàries per a la construcció del centre cultural i pel pas del metro.

dijous, 5 octubre, 2006 - 16:18

Dimecres, 4 d'octubre, han començat les obres de desviament del col·lector de la plaça de Catalunya. El col·lector, que ara descriu sota terra el mateix recorregut sinuós que l'avinguda del Canal, s'interceptarà a l'alçada de la plaça del Mestre Estalella i adaptarà el seu traçat a la direcció del pas del metro, fins tornar a connectar-se amb el col·lector actual a l'altura del carrer de Lleida.

Aquest desplaçament del col·lector afectarà alguns arbres de la plaça de Catalunya, tot i que el projecte preveu mantenir en el seu lloc el màxim d'arbres possible i, d'entre els que s'hagin de retirar, es trasplantaran aquells que sigui viables.

Una altra afectació d'aquestes obres serà sobre el trànsit i la circulació dels autobusos, ja que l'avinguda del Canal quedarà properament tallada al seu pas per la plaça de Catalunya.

Està previst que aquests treballs finalitzin a principis d'any i, a continuació, es començarà a construir l'edifici del centre cultural de la plaça de Catalunya.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:45

Afectacions al trànsit dels actes del Carnaval 2020

El Carnaval del Prat 2020 se celebrarà del 20 al 26 de febrer, amb actes que provocaran alteracions en el trànsit de vehicles i en el servei de diverses línie...

dilluns, 17 febrer, 2020 - 12:15

El professorat del Prat es forma per treballar projectes de sostenibilitat i medi ambient

L’objectiu és crear projectes participatius que impliquin a la comunitat...
botoa_app_amb tu un prat millor.png

divendres, 14 febrer, 2020 - 09:15

L'app "Amb tu, un Prat millor" permet resoldre 1.500 incidències l'any 2019

El nombre d'avisos creix gairebé un 50 % respecte de l'any anterior