Esteu aquí

Obertes les inscripcions per als cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre gestió interna, comunicació, mediació de conflictes, redacció de projectes per a subvencions, etc

dilluns, 21 gener, 2019 - 11:00

El Servei de Formació i Assessorament d’Entitats, situat a les Cases d’en Puig, organitza una nova proposta formativa per a entitats al trimestre d’hivern.

Entre els mesos de gener i març s’organitza un seguit de formacions en àmbits de gestió interna de les entitats, però també en com millorar les seves estratègies de comunicació amb els seus propis socis i sòcies i amb el conjunt de la ciutadania.

Aquests cursos tenen per objectiu donar suport al teixit associatiu per continuar treballant per la millora de la cohesió social. 

Es treballarà en l’àmbit de la mediació i la gestió de conflictes, la comunicació de les associacions de veïns i veïnes, la redacció de projectes per a subvencions, la gestió dels rumors, la comunicació en clau de gènere o el paper estratègic de les entitats per la a justícia global i els drets humans.

Les inscripcions es poden realitzar a partir d’avui mateix i fins al dia abans de l’inici de cada curs, a través del correu entitats@elprat.cat, telefònicament al 933 790 050 (ext.5604) o presencialment a les Cases d’en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 8 juliol, 2020 - 13:00

Activitats esportives a l'aire lliure per a la gent gran

Les activitats es fan cada dimecres del mes de juliol i són gratuïtes per...

dimecres, 8 juliol, 2020 - 09:30

32 professionals i voluntàries del programa Antenes reben formació per acompanyar el dol

L'objectiu és aprendre a detectar i a donar suport a les persones que han...
Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...