Esteu aquí

Obertes les inscripcions per als cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre gestió interna, comunicació, mediació de conflictes, redacció de projectes per a subvencions, etc

dilluns, 21 gener, 2019 - 11:00

El Servei de Formació i Assessorament d’Entitats, situat a les Cases d’en Puig, organitza una nova proposta formativa per a entitats al trimestre d’hivern.

Entre els mesos de gener i març s’organitza un seguit de formacions en àmbits de gestió interna de les entitats, però també en com millorar les seves estratègies de comunicació amb els seus propis socis i sòcies i amb el conjunt de la ciutadania.

Aquests cursos tenen per objectiu donar suport al teixit associatiu per continuar treballant per la millora de la cohesió social. 

Es treballarà en l’àmbit de la mediació i la gestió de conflictes, la comunicació de les associacions de veïns i veïnes, la redacció de projectes per a subvencions, la gestió dels rumors, la comunicació en clau de gènere o el paper estratègic de les entitats per la a justícia global i els drets humans.

Les inscripcions es poden realitzar a partir d’avui mateix i fins al dia abans de l’inici de cada curs, a través del correu entitats@elprat.cat, telefònicament al 933 790 050 (ext.5604) o presencialment a les Cases d’en Puig.

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:30

El grup “L’art de cuidar” descobreix la història de les dones de la Barcelona rebel

El passat mes de febrer es va crear “L’art de cuidar”. Un grup de dones que va sorgir d’un espai ...

dimarts, 21 juny, 2022 - 09:30

Benestar animal durant les festes i revetlles

Compartim alguns consells i precaucions a tenir en compte per garantir el...