Esteu aquí

Noves propostes per continuar donant 'Bombo al Circ' al Ribera!

Espais de pràctica, formació i espectacles familiars per apropar les arts circenses a la ciutadania

dijous, 10 febrer, 2022 - 11:30

Iniciem l'any amb ganes de continuar donant 'Bombo al circ', projecte que engloba totes aquelles propostes de pràctica, formació i difusió de les diferents disciplines circenses que promovem des del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.

Pel que fa a la pràctica, enguany hem començat un espai de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero adreçat a persones que amb experiència amb pràctica disciplina i que havien realitzat tallers en el Ribera en els darrers anys.

A cavall entre la pràctica i la formació, al febrer posem en marxa 'Circ en Família'. Un espai quinzenal, adreçat a famílies amb infants de 6 a 10 anys, per aprendre i experimentar amb les diverses disciplines circenses, de la mà de professionals del circ experts en malabars, acrobàcies, aeris, equilibris, màgia, hula hop i clown. També continuem amb els tallers d'iniciació als aeris, amb un nou curs que s'inicia al febrer on aprendre a pujar a la tela, a fer nusos i figures mentre es treballa l'equilibri, la força, la resistència i l'estètica. Dos espais que gaudeixen de l'acompanyament de Kanaya Circ.

I per últim, continuem difonent el circ amb la programació d'espectacles familiar presentant, el dilluns de Carnaval, 'Pianíssimo Circus, concert per a Pallassa i Piano' de la companyia Cirquet Confetti. A més, ben aviat podreu conèixer la programació del 'Saltimbanqui', un cicle d'espectacles circenses de carrer, que s'inicia a l'abril amb les festes del barri Sant Jordi-Ribera Baixa.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 28 maig, 2025 - 13:15

Tanquem la primera edició del 'Molta Merda!'

Presentem el vídeo del procés de creació escènica comunitària, impulsat pel...

dilluns, 26 maig, 2025 - 10:00

Nova edició del Campus d'Arts en Viu per a joves

L'Artesà, La Capsa i L'Escola ofereixen aquesta proposta d'estiu del 30 de...

divendres, 23 maig, 2025 - 13:00

Slow Food i aprofitament: la revolució comença a la cuina

Una trobada gastronòmica amb la cuinera Cesca Dos Santos i el pratenc Mariano...